Meditationslärare Certifiering

 

 

Vi har utvecklat ett program som lär dig allt du behöver veta för att undervisa Mind Flow Meditation MFM och driva en framgångsrik hälsoutvecklings verksamhet.

 - du kan studera hemifrån, i din egen takt.
Det heter "Mind Flow Verktyg - Lärarutbildning" för DaóQí meditationslärare certifiering.

 

Oavsett om du är en erfaren meditationslärare, behöver re-certifiera eller en nybörjare som vill bli meditationslärare - så har du kommit till rätt ställe.

 

DaóQí - meditationslärare utbildning är utformad för att ge dig de verktyg, förståelse, och främst till din egen personliga erfarenhet av meditation som du förmedlar när du undervisar i meditation.

 

Lärarutbildningarna är i tre delar. DaóQí Master 1-2-3. Varje del pågår under 1 månad distansstudier hemma. Varje del inleds med en helg lärarledd undervisning. Vid slutet av varje del du kommer att göra ett kunskapsprov. Redan med första lärarkursen kan du undervisa i meditation och blir diplomerad lärare. Efter ett framgångsrikt slutförande av masterutbildnings tre steg erhåller du en DaóQí instruktörs certifiering.

 

Denna lärarutbildning erbjuder en omfattande och praktisk erfarenhet, som samtidigt syftar till att fördjupa din förståelse. Genom denna  inlärningsmetod, kommer du att få en djup förståelse av bruket av Daó meditation.

 

 

 Välkommen att utbilda dig till lärare i DaóQí

 

 

 

 

 

 

Meditationsskolan.se © 2009 - 2010 - 2011 -2012-2013- 2014 •

meditationsskolan.se